24 februari 2009

Mitt nya kök

Tänker berätta lite om mitt kök. På hösten 2006 började vi eller rättare sagt jag att fundera på att byta ut vårat furukök. Jag gjorde en skiss hur jag ville ha det. Köket skulle vara ljust, gå i gammal stil, gärna ha ett hörnskafferi, stenskivor och köksö. Jag drog med mig min man runt på olika köksutställningar. En dag gjorde vi ett besök på Kökets hus i Kvänum och där hittade vi "köket". Vi fick hjälp av en duktig säljare. Nästan ett år senare var vårat kök färdigt. Jag är jättenöjd. Köket blev ljust, luftigt och det bästa av allt är skafferiet.

Kökskran

Hörnskafferi

5 kommentarer:

 1. For et utrolig vakkert kjøkken du har :))
  Her kommer jeg snart tilbake :)

  Klem,Kari

  SvaraRadera
 2. Vilket fint kök! Var har du fått tag på kranen?
  /Martina

  SvaraRadera
 3. men vilken mysig blogg o vilket kök, jag kommer tillbaka
  ha de gott/jeanette

  SvaraRadera
 4. Detta är helt enkelt ett sådant kök som jag VILL ha... totalt fulländat enligt min uppfattning... Jag blir så avundsjuk... Grattis och tack för att du visade bilderna... Det är första gången jag hittar till dig... men jag återkommer. Jeanette

  SvaraRadera
 5. underbart vackra bilder du visar från köket,det är typ liknande vi kommer att fixa i vårat ochså,när vi flyttade in så fixade vi bara väggar och golv samt tak och eftersom luckorna redan var vita så bestämmde vi oss för att vänta,men det ser ut som att det tar fart nu i sommar =)
  ha en underbar söndag
  kram erica

  SvaraRadera