11 augusti 2009

Underliga

Många måste nog tycka att vi bloggare är ett underligt släkte för att vi pyntar med så konstiga saker. Mina väninnor tittat på varandra med en menande blick, och undrar säkert om jag har en skruv lös, när jag talar om ko tavlor och att jag tagit in en gammal registreringsskylt. Min man fick gå ut i garaget och gräva fram en skylt ur gömmorna och inte med ett ord så överlämnade han skylten till mig. Men nog såg jag ett litet leende i mungipan.....



Den här lilla lådan för servetter fick jag av min sonhustru för att ha ute. Fiffigt med stenen så att
servetterna inte blåser iväg.



Förstår inte varför hon valt den här texten på servetterna. Förstår ni?






I lördags var vi på årets första kräftskiva. En underbar trevlig eftermiddag och kväll. Nu dröjer det en vecka tills nästa kräftskiva står på tur.



Ha en skön augustivecka alla som nu har börjat jobba och alla andra som är lediga och njuter av det fina vädret.

Tack för alla underbara hälsningar, ni är så gulliga mot Stenlycka, jag är så tacksam att ni finns.

Många kramar till er!

31 kommentarer:

  1. Registreringsskyltar ja....himlans gulligt...jag gillar det...men vet att skulle jag ställa fram en här så skulle våra gäster garanterat tro att det var min man som ställt den där...glömt den på väg ut till sina alla bilprojekt. Så den inredningsdetaljen funkar inte här.....Visst är det kul mycket annorlunda saker vi drar in....väntar spänt på att snart få se ett traktordäck i någons hem:)
    Hoppas nu att din dag blir härlig,
    Kram Anne-Lee

    SvaraRadera
  2. Min Älskling är lika gullig han.Fick oxå en fin registreringsskylt av min Älskling.Dom är himla fräcka.Hoppas att du får en skön tisdag kramizar ~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  3. Ja du, det är nog en del som tycker vi är knäppa..hihi, men det kvittar ju, huvudsaken är att man själv gillar sakerna. Ko-tavlor har jag budat på Tradera, men dom har blivit så dyra. Skylten är en bra ide´, sånt kan jag med lite tur hitta hos brorsan. Vilken härlig kräft-måne, och visst är det himla gott med kräftor.
    Kramar AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. Ja visst är vi lite konstiga ibland, nu i helgen när vi va på kräftskiva så tog jag kort på ( oj vad heter den? ja, det runda kräftskivepyntet) och då undrade min vännina varför jag gjorde det, och då sa min man: hon ska blogga =). ja visst kan man undra! men jag tycker att det blev bra i bloggen.

    Ha det så bra, kram Rebecca.

    SvaraRadera
  5. Ha ha,ja passande sevetter! och du har rätt:vi shabbyfolk är nog liite konstiga,som gillar allt som dom flesta anser vara skräp!Men dom ändrar sig nog...Kramisar Lotta

    SvaraRadera
  6. Jodå...nog är vi ett konstigt släkte..som gillar slitet och nött..på fredag är det min tur att gå på kräftskiva, hoppas dagen är bra....och du handlar välan inget onödigt...eller..:) kram

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Åh har du en sån där fin registreringsskylt! Lyllos dig, hihi;) En sån vill jag oxå ha!

    Jättesöt servettlåda o lite småroliga servetter:)

    Ha en fin kväll,
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  8. Kuliga servetter! Undrar just vad hon menade med dem?! ;0) Den där kräftmånen var ju bara för läcker!! Jag har inte ätit kräftor än. Men när det blir är det havskräftor som gäller. Hoppas att det kan bli snart. Har lagt ut frågan till ett par vänner.
    Kram!!

    SvaraRadera
  9. Haha!Jag vet vad du menar!
    Jag är näsan lite kär i min regskylt men folk i min omgivning bara skakar på huvudet=))
    Dom är ju fina ju!

    Så gott med kräftor!
    Har fortfarande inte ätit några...

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  10. Jodå, jag känner igen det där med att bli betraktad som lite märklig, med tanke på alla "knäppa" saker man släpar hem och som man tycker är fina!
    Jättefin nummerskylt! Tur att maken ändå förstår dej!:)

    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  11. Hi, hi...har precis samma tankar. Inredning och trädgård går lite hand i hand vad (ot)roliga prylar beträffar. Maken har vid detta laget kanske vant sig, men visst får jag en och annan vink om att är man riktigt klok :))
    Vi fyndar vidare!
    Kramen/ bea

    SvaraRadera
  12. Hej du, grattis till din fina vinst i förra inlägget. Och vilka fina kort du tagit på fjärilarna på rosrnflockeln, här har den inte slagit ut än. Servettlådan var praktisk. Kram Katarina.

    SvaraRadera
  13. Vad kul med kräftskiva! Jättefina saker du visar och vi bloggare är nog en konstigt släkte! Må så gott! Kram från Maria

    SvaraRadera
  14. Hej!
    Tack för hälsningen hos mig!
    Vilken snygg bilskylt, du hittade. Ja många av mina vänner tycker nog också att jag är lite småkonstig, hihi. Men vi är ju inte ensamma!
    Jättefin blogg du har!
    Kram Frida

    SvaraRadera
  15. hallojsan!! ja de har ju blivit välldans poppis...både kotavlor o regskyltar...har inte heller fattat gtejen...men fina är de o nuär jag med sugen på att skaffa dessa båda skojjiga ting!!!
    var med på kräftis i lördags...brorsan fyllde jämt o fitade med kräftskiva...alltid lika mysigt när kräftmånarna lyser upp i augusti mörkret!!

    kram o go natt;)M

    SvaraRadera
  16. Det är alltid bra med registreringsskyltar ;)!
    Den gjorde sig jättebra där!

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  17. Hallojsan.
    Ja,men är det inte så att alla är normala tills man lärt känna dom :)
    En registreringsskylt är ju ett måste,det vet väl vem som helst,eller hur ?:)Det skakades nog på huvudet här med,kan jag säga.
    Vilka servetter,hm,passar mej också.
    kram Anette

    SvaraRadera
  18. Halloj!

    Ja, visst är vi lite lustiga. Så skönt att hitta fränder här i bloggvärlden. Jag söker också reg-skyltar med ljus och lykta just nu. Skulle vara så fint i killarnas rum. JAg har en väldigt rolig kotavla historia att berätta men den är tyvärr lite för lång. Kontentan av den är i alla fall att jag lyckades beställa en i plast... Gick inte så bra att shabba om jag säger så.Varpå min man utbrister att det var väl lika gott det för det var nämligen det absolut fulaste han någonsin sett... Allt går ju inte hem!

    Hoppas att du får en mysig onsdag!
    Kramar Anna-Lena ♥

    SvaraRadera
  19. Hihi, ja men det är kanske tur att smaken är som baken! Men visst får man allt märkliga kommentarer och blickar pga sin inredning i bland. Ler. Kram Petra

    SvaraRadera
  20. Hihi, känner igen det där med konstiga blockar.....en kotavla inne, en registreringskylt, mattrasor som dekoration osv ;o)
    Ha en fin dag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  21. Ha , ha ja vi e nog lite konstiga !
    Kram!

    SvaraRadera
  22. Hej vännen! Ja, visst har vi lite ideer...när det gäller inredning o gamla grejor! Jag har haft lite "besvärligt" med min värk i kroppen ett tag nu, så då har jag så svårt att sova på nätterna så då blir det oftast att jag fastnar vid datorn tidiga mornar eller nätter. Jag hoppas att vädret stabiliserar sig för då mår jag oftast bättre. Idag ska jag o W till ett par kompisar i Kristinehamn o hälsa på , så det ska bli trevligt! Hoppas att ovädret har gett sig o att du fått din morgonpromenad! Ha en riktigt bra dag vännen! Många Kramar Therese

    SvaraRadera
  23. Vilken charmig idé att dekorera med gamla registreringsskyltar! De är jättefina! Kramar från mig

    SvaraRadera
  24. hahahaha jag måste skratta nu, jag har oxå märkt detta, ex man hittar något och säger de måste jag fota o lägga i bloggen , dem kliar sig i huvet och undrar vad vi håller på med, men det bjuder vi på eller hur, vi har trevligt iallafall
    kramis

    SvaraRadera
  25. Ja dom är verkligen dekorativa dom där skyltarna, har själv såna.
    Ha det gott
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  26. Ja, vi är nog skvatt galna!! Men vad gör det. Tänk så mycket vackert det finns som man inte tänker på.

    Kram

    Flisan

    SvaraRadera
  27. Hej! Jag har inte varit inne hos dig på ett tag, fick läsa i kapp! Hoppas allt är bra, mitt i alla kräftskivor, jobb, bär och svamp? Jag håller med dig om att vi har våra små egenheter på bloggen som utomstående ibland inte hänger med på. Hihi. Kul att han ändå hade en skylt i garaget... Kram!

    SvaraRadera
  28. Hej vännen! Visst är det roligt när man bara kan "kila" in på loppis så där...Lite oplanerat! Önskar dig en skön o fin helg! Många Kramar Therese

    SvaraRadera
  29. Hej vännen!
    Jag fick också en skylt från gubbens garage :)
    Så fint du dekorerat där med skylten o andra små saker! Å vilket fiffigt servettställ med stenen! Å det var väl en passande text!!!
    Trevlig helg många kramar /Agnetha

    SvaraRadera
  30. Ja, tänka vad mycket konstigt vi använder. haha...Men fint blir det.:-) kram

    SvaraRadera