4 juni 2010

Syrentema


Hej Vänner

I går gav jag mig själv en present denna fågelbur.Jag var inne i underbara butiken Lila Ella som ligger i min stad Lidköping. Hon har även försäljning på nätet besök henne gärna här.


Som jag berättat tidigare har vi städat ur mitt föräldrahem och då hittade jag många saker som fick följa med hem. Bl.a. mina första skor och många andra saker som jag kommer att visa lite då och då.

Önskar er en skön fredag.
Kramar Raina15 kommentarer:

 1. Det var en riktigt fin fågelbur, så fint med den oregelbundna formen. Och så söta skor, lyckost du som har kvar ett par. Vi har letat, ja mest min mamma, men inte hittat mina gamla. Jag slet nog ut dom. Jättefin fotpall och så gissar jag att det är en burk till bläckpennan. Roligt och ha dessa saker.
  Trevlig helg
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Vilken fin fågelbur!! Bra att ge sig själv pressenter emellanåt!=helt rätt! Skorna ä jättesöta!! Du visar så fina bilder! Ha nu en riktigt trevlig helg! Kram Lenita

  SvaraRadera
 3. Alltid så vackra bilder vännen!!!!
  Så söta små skor! Å buren var ju så fin!
  Önskar dig en fin helg!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 4. God eftermiddag Raina, vilka fina bilder... och tingen som blir till broar mellan generationer och bringar reda i sorgen, när man går och dammar och stökar. Då brukar jag prata med mina borgångna ansystrar och anfädrar... Man ska leva i nutiden med ögon i backspegeln för att möta framtiden... om du förstår mitt pladder!!!! Ha nu en riktigt god helg med din kära. kram Jeanette

  SvaraRadera
 5. Rart med skorna, tyvärr så finns inte mina kvar men jag har sparat alla barnens första skor. De har fått eller ska få varefter de flyttar hemifrån. Många minnen som kommer när man plockar bland välkända saker.
  Må så gott. Kram Yvonne

  SvaraRadera
 6. Vilken fin fågelbur! Vet du att jag har en exakt likadan, men i grönt! Den är verkligen jättesnygg och med den fina grönskan som du har däri! Den passar till mycket! Åh, så söta skorna är och så kul att ha sina egna liksom!

  Så fina saker du har hittat!
  Ha nu en härlig helg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Jasså du bor i Lidköping inte så långt från mig då. Min svärmor kommer från Lidköping och det är hemma för henne, Gillar den staden med.
  Din gamla skor var så fina, tur att du hittade dem! Är ute och njuter av solen i dag men gick in en snabbis. Man är ju lite nyfiken på vad som händer i blogglandia!
  Ha en skön helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Underbar fågelbur och underbara syrener.
  Vilken tur att dina gamla skor fanns kvar. Det är allt lite speciellt med ens egna gamla grejor.
  Ha en härlig helg!
  Camilla

  SvaraRadera
 9. Söta skor! Roligt att ha. Jättefina saker du visar.
  Ha en underbar helg!
  Kramisar!

  SvaraRadera
 10. Så vackert och underbart kan känna doften av syrenerna änna hit.

  SvaraRadera
 11. Hej! Vilken fin fågelbur du köpt! Var inne i den butiken när jag letade efter barnpresent då min bror fått barn- oj så mycket fint det fanns.. =) Skorna var jättesöta! Trevlig helg Raina!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 12. Så sött! Kul att du fick tillbaka dina fina skor.
  Jag ska titta in i butiken när jag är i Lidköping.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 13. Hejsan.

  Så fin bur...förstår att du inte kunde låta bli att köpa.

  Men vad roligt att ha skorna kvar!
  Har inga kläder kvar efter mig tyvärr.

  Såg precis ditt kök på bild i höger kant...
  Riktigt tjusigt....nygjort?

  Ha en fin kväll,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 14. Hej Raina!
  Vilken vacker fågelbur!

  Kul att få se dina första par skor, vad söta:)

  Ha en skön lördagkväll!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 15. Hej Raina! Tack för dina alltid så rara o vänliga ord inne hos mig. Hoppas att du haft en vacker dag med solsken. Dina bilder är alltid så inspirerande o vackra....Önskar dig en Trevlig o skön söndag! Många Kramar Therese

  SvaraRadera