23 februari 2011

TVÅ ÅR

KÄRA 
VÄNNER!


I går var det två år sedan jag gjorde mitt första 
inlägg på bloggen Stenlycka.
Under dessa två år har jag skrivit och visat bilder på vår lilla villaträdgård som består av minst 50 ton sten.....


........många av stenar har jag själv plockat från åkrar och stenhögar, sedan kört i skottkärra till min trädgård och med öm hand placerat mellan alla mina blommor.




Jag har också visat bilder från vårt hem


Bilder från alla möjliga och omöjliga vinklar


Ett intresse som jag delar med många av er är att gå på loppis 
och många prylar har fått följa med hem, en del har blivit uppfräschade med vit färg och har sedan blivit uppvisade för er.....




som ni kanske också har märkt har jag visat många foton på blommor, motiv som jag älskar att fota.


Det har inte alltid varit lätt under de här två åren att hitta på något att visa bilder och skriva om, tillslut känns det som man visat allt......  då har jag funderat på att säga hej och stänga bloggen. Men....


.....det är NI mina kära rosenknoppar som har gjort att jag fortfarande är kvar, det är  NI som delar med er av pyssel, idéer, era vackra hem, er kärlek, omtanke och som skriver de mest underbara hälsningar till mig. Det är NI som får mig att vara kvar en stund till.


Har ni inte slutat att titta och läsa detta
rekordlånga inlägg så vill jag säga till er
Tack för att ni finns!
Vänner har alltid en plats i mitt hjärta!


 Kram Raina

33 kommentarer:

  1. Hej Raina!
    Vilken underbar trädgård du har och ett minst lika fint hem. Sen tar du fantastiska bilder så det är svårt att inte sitta kvar och läsa färdigt ditt inlägg.
    Tror att även vi ska tacka dig för all härlig insperation. Tack :)
    Ha de så gott, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  2. Hej min goda bloggvän!
    Åhh..vilket vackert inlägg! Tänk hur fort tiden går i bloggvärlden, ofattbart och visst har även jag tänkt att ge upp bloggandet ibland, men det finns ändå ngt som ger drivkraften till nya inlägg, vännerna, inspirationen och att få dela med vänner som gillar det man gör.

    Men du...50 ton sten i prydliga rader och staplade i givakt!!Du är fenomenal! Snyggt jobbat!

    Hoppas verkligen du bjuder många trevliga inlägg framöver och fortsätter som förr!
    Tack för det vackra du delat med oss i två år!

    Kam /Bea

    SvaraRadera
  3. Gud i London vilket vackert hem och vilken fantastisk trädgård!!

    SvaraRadera
  4. Waow vilken trädgård och vilka otroligt fina bilder från ditt fina hem!
    GRATTIS till 2 år!!!!
    AC

    SvaraRadera
  5. Håller fullt och fast med Ing-Britt,
    du har en härlig trädgård och ett fantastiskt vackert hem. (Du vet ju att jag älskar ditt kök:))
    Försöker också samla på mig sten när jag är ute i naturen, det kan man aldrig få för mycket av. Och så är det så vackert mot allt det gröna.
    Tack för alla vackra bilder du visar oss!
    Camilla

    SvaraRadera
  6. Så vackra bilder.............

    SvaraRadera
  7. Jösses vilka fantastiska bilder!
    Jag tappar nästan andan och sitter som klistrad, själklart att man är kvar till slutet. Du är en helt fantastisk fotograf och har en underbart hem och din trädgård sen.... Så mycket inspiration att hitta hos dig, tack för att du delar med dig till oss.
    Ha en riktigt härlig kväll!
    Stor varm kram och grattis till dina 2 år!
    Lotta

    SvaraRadera
  8. Hej finaste Raina...
    tänk två år nu...två år alltså som vi har följts åt! När jag såg rubriken tänkte jag....herregud är det redan två år sedan som jag hälsade dig välkommen ! Tiden går...wao! Men du vad sten du har burit....gillar det...fint! Bra att du inte slutat bloggga....Jag har ju helt klart dragit ner på inlägg men at sluta nej...vill inte stänga den världen utan kika in ibland och hojta till...såå mysigt! Kramar

    SvaraRadera
  9. Första gången jag kikar in hos dig! Och vad får jag se, världens finaste trädgård och världens finaste hem! Varför har jag inte hittat dig tidigare kan man ju undra. Vad bra att du håller ut och bloggar vidare för dig vill jag följa! Ha en fin kväll! Mvh Anna

    SvaraRadera
  10. Och tack för att DU finns Raina!! Du bjuder alltid på så mycket inspiration och ditt hem är så vackert!! Njuter av att "hälsa på" här..ofta!!

    Ett stort varmt grattis på två-års dagen!!

    Kraam Sanne!!

    SvaraRadera
  11. Grattis till två toppenfina år, tror jag har känt dig ända från början. Du är en mästare på naturfoton, ingen har så vackra blombilder som du. Och all din sten, den är jag imponerad av. Vilket jobb!
    Varm kram till dig goa bloggvän
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Du får inte lägga ner bloggen, det var inte så länge sen jag hittade den. Och jag njuter att vandra runt och titta på alla dina bilder från ditt vackra hem. Och jag bara älskar din trädgård, jag älskar själv sten och plockar med mig hem, från alla ställen jag hittar och är på.
    Kram Marika

    SvaraRadera
  13. Tack för denna jätte fina fotokavalkad.
    kram
    Hanna

    SvaraRadera
  14. Grattis till de två åren ,du har allting så vackert o perfekt , så säg vilka drömmar har du om framtiden ,kram Nette

    SvaraRadera
  15. En helt otrolig trädgård har du. Jag som endast följt din blogg i 4 månader vill nog se bilder från din trädgård i sommar.. Du har helt suveräna foton. Gillar skarpt..
    Kraam
    Sanne

    SvaraRadera
  16. Hejsan!

    Grattis till dina 2 år!
    Jag är så glad att du vill fortsätta att blogga. Du visar så underbara bilder jämnt och visar upp både din trädgård och ditt hem, och allt är så underbart fint så jag blir knäsvag!

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  17. Vackra mjuka rader ihop med vacker inredning och trädgård.
    Kan det bli bättre?
    Grattis till dina två fantastiska bloggår!

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  18. Det har verkligen varit en ren fröjd att följa din vackra blogg med både ljuvliga bilder på ditt fantastiska hem och dina otroligt vackra blommor! Dina foton är såååå vackra!!!
    Jag ser fram emot fortsättningen här hos dej!
    Varmt GRATTIS till två år!
    Kramar
    Lisa

    SvaraRadera
  19. Hej söta frun, Tänka sig att det bara är två år sedan vi "Möttes" här i bloggvärlden. Det känns som Du tillhör mina "gamla" goda vänner från längesedan... Din trädgård är sååå inspirerande och ditt alltid så vackra hem en glädje att få ta del av... Men mest värdesätter jag dina vackra fotografier av blommorna... oj oj oj.. Tror bestämt att jag ska ta och låna din rosa ros som skrivbordsbild på datorn... är det ok...
    Lycka nu till i framtiden med ditt bloggande och tack för att jag får finnas i bloggkretsen. många kramar jEANETTE

    SvaraRadera
  20. Så många fina bilder både på ditt hem och din trädgård. Du är lika stentokig som jag. Just nu älskar jag att titta på trädgårdsbilder. jag är rejält trött på vintern.
    Kram och grattis till dina två år i bloggvärlden
    Marita i Heestrand

    SvaraRadera
  21. Hej Vännen!
    Grattis till dina första 2 år med Stenlyckabloggen! Vad mycket inspiration och så många fantastiska bilder du bjudit oss på:)
    Både ditt hem din trädgård är verkligen något utöver det vanliga!:)

    Tindra bad mig hälsa och tacka för den fina ringen! Hon fick den i måndags när hon kom till oss efter en vecka hos sin mamma. Du skulle sett hennes leende när hon öppnade asken och såg ringen med bokstaven T:)

    Ha en bra dag gulligaste Raina!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  22. Hej Goa Vän!
    Ja vad säger man.... Heeelt underbara bilder från ditt hem och din trädgård! Jag njuter.....
    Ha en underbar dag.
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  23. Grattis Raina till dina 2 år! Jag kommer aldrig att sluta besöka din vackra blogg. Ditt underbara hem och trädgård och framförallt ditt väsen. Din blogg utstrålar värme och du delar med dig av din personlighet. Man riktigt känner det genom bloggen. Oj nu blev jag nästan filosofisk...ler.
    Du vet ju att jag också älskar sten, och nu längtar jag verkligen efter våren när jag ser dina bilder... Ha en fin dag goa du!
    Kram Pia

    SvaraRadera
  24. Du har så underbart fint i både trädgården och inne i huset!! Grattis till de två åren och hoppas du fortsätter att blogga!

    SvaraRadera
  25. Hej Vännen!
    Grattis till 2 underbara bloggår. Du har visat sååå många underbara bilder och så mycket värme. Tack så jättemycket för att du har delat det med oss och jag hoppas att du fortsätter att tag till. Jag får såå mycket inspiration av dig. Kram Ina

    SvaraRadera
  26. Fantastiskt vackert! Jag njuter varje gång jag besöker din vackra blogg! Jag hoppas att du ska orka och ha viljan att fortsätta med bloggen många år framöver!! Varm kram till dig!

    Gugi

    SvaraRadera
  27. Kjære Raina! Så nydelege bilder! Av både huset ditt og hagen din! Eg har hatt vonde veker med smerter i ryggen min. Så eg har ikkje vore på besøk, eller lagt igjen kommentarer. Det beklager eg! Tusen takk for alle fine ord du legg igjen inne hos meg! Gratulerer med 2 års blogging! Håper du fortsetter i framtida!

    God klem frå
    Elin!

    SvaraRadera
  28. Kära Vän! Tack för att Du finns.

    Vackert ute och vackert inne.
    Jag njuter alltid av allt vackert Du visar en fröjd för ögat och själen.

    Gratulerar till dina två år som Bloggare.

    Ha det Gott!
    Kram!

    SvaraRadera
  29. Grattis till de 2 åren! Härliga och inspirerande bilder har du visat. Jag är så fascinerad av de där gröna slingrande gångarna bland blommorna..riktigt känner vad skönt det vore att gå där barfota och njuta av alla blommor!! :)

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  30. Hej!
    Grattis och det ligger mycket kärlek och vackert skapande bakom dessa bilder.
    Nu är jag åter tillbaka i bloggvärlden, man ska aldrig säga aldrig.
    Ha en skön helg!
    Kram Anette

    SvaraRadera
  31. Åååh så fint du har skrivit, man bli ju rörd!
    Tur att du stannar kvar här hos oss, så vi får komma och hälsa på i ditt otroligt vackra hem, och din fantastiska trädgård!
    Och Grattis till dina två år!
    Kram
    Marie

    SvaraRadera
  32. ooj vilket fint inlägg, jag kan bara säga du har en otroligt vacker trädgård,och ett otroligt vackert hem, och jag hoppas du kommer att inspirera oss med många ljuvliga bilder från ditt hem länge till :)
    grattis till två år med din blogg
    önskar dig en skön helg
    Kram Jeanette

    SvaraRadera
  33. Äh, jag smäller av! Visar du nu din sagolikt vackra trädgård igen?! Jag blir ju helt sjuk! Måste vara den vackraste "hemträdgården" på denna jord. Älskar dina stenar bland blommorna.
    Du har så mycket fina att visa. Och vi tröttnar inte! Så håll ut. För vår skull! =0)
    Stor kram!

    SvaraRadera