13 augusti 2012

PREMIÄR


    I går var det dags......
de vackra blommorna
som genom min pensel 
blev befruktade en marsdag



och efter ett tag började visa upp
små pluttar i flanellpyjamas


var igår dags att skörda....
Efter många månader av sol, vatten och värme hade de utvecklas till vackra frukter.





Silverbricka fram.......


avsmakning......


Jo, de smakade precis 
så ljuvligt som jag trodde


saftigt, solvarma och helt underbara.....
Kram Raina

26 kommentarer:

  1. Fantastisk, både blomstring og frukt. :) Ser forfriskende ut.

    SvaraRadera
  2. Har du lyckats odla persikor, så spännande! Härligt att äta själv odlade frukter :)
    Ha en fin fortsättning på veckan!
    kram Tini

    SvaraRadera
  3. L*Y*C*K*A med egenodlade saftiga frukter! Snyggt tagna bilder... hade gärna provsmakat ;O)

    Kram Gugi

    SvaraRadera
  4. Så himla roligt att du klarar av att få persikornas tidiga blommor att bli sådana härliga frukter och i vårt klimat. Vackra bilder som riktigt får det att vattnas i munnen på mig :).
    Ha de gott, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  5. Åhhh Raina vilken lyx!
    Så fantastiskt att få ha egna persikor!
    Vilken premiär!

    Ha en fin vecka
    Kramar Kathrine

    SvaraRadera
  6. Åh så fantastiskt,
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  7. Åhh... kära då! Så ljuvligt god en ser ut! Vilken lycka att få smaka egna persikor...

    Kram till dej!
    Eva-Mari

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Åhh... det vattnas i munnen, beskrivningen och bilderna gör provsmakningen ännu läckrare.
    Lyckans ost som har egna persikor!
    Kram /bea

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Vilken dröm att få äta sina egna persikor och jag förstår att det smakade ljuvligt.
    Kram Anette

    SvaraRadera
  10. Egna persikor, det var inte illa. Så spännande det måste ha varit och ta första bettet. Det här gjorde du bra som lyckades få sån bra skörd.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  11. Ååååh, så roligt med egen skörd, ser så gott ut speciellt med ditt upplägg på et vackert silverfat..det gör sig bra ihop :)

    kram Kajsa

    SvaraRadera
  12. Hej Raina,
    Åh underbart med egenodlade persikor!! Ser jättegoda ut, det vattnas i munnen:)

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  13. Det var inte dåligt! Persikorna ser ljuvliga ut! Har du odlat dem i växthus?

    Trevlig vecka
    Kram Anncathrine

    SvaraRadera
  14. Halloj..jisses vad häftigt, att odla sina egna persikor från "scratch" om man säger...det vattnas riktigt i munnen...gillar din spalje av rostigt......solen måste ha visat sig mer hos er än hos oss på ÖLand mina tomater e fortfarande gröna...det blir kanske att ta in dem på fönsterbrädan! HA en fin vecka kram från Maja

    SvaraRadera
  15. Vilken lycka att lyckas odla egna persikor!!!
    Så underbara bilder. Härligt med lite rost bland växterna....
    Ha det gott
    Kram
    AC

    SvaraRadera
  16. Woow... så läckert!
    Vad kul att det lyckades med penseln att hjälpa naturen på traven att skapa dessa läckra frukter.

    Förstår att dom är otroligt goda...
    det bästa smakresultatet blir ju när frukter får mogna på träden och inte i någon kartong.

    Ha de gott!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  17. Så vackra bilder och så vackra och smarriga persikor. Kan knappast bli mer närodlat.

    SvaraRadera
  18. Hallojsan vännen!!

    Ååå så gott det ser ut..tänk vad fantastiskt att kunna,skörda dem i din egna trädgård!!

    Tack goaste för fina,ord om brudbuketten

    kram kram Sanne

    SvaraRadera
  19. Åååh vilka ljuvliga, ludna persikor! De ser nästan ut som de vore kanderade i socker...

    Ha nu en riktigt härlig fredag och en skön helg!
    Kram,
    Regina

    SvaraRadera
  20. Hej Fina Vännen!
    Vad underbarbart att odla persikor och vilka härliga bilder!
    Kan tänka mig hur gott dom smaka!
    Önskar dig en jättefin helg
    Många kramar Tina

    SvaraRadera
  21. Hejsan Raina !

    Kul. Trevligt ! Grattis !

    underbart när det bär frukt det vi satte och vårdade ömt. Satte ju Physalis ett år, som blev ett stort träd, med massor av små frukter på, som jag också fick pollenera med en pensel varenda blomma, för det åretvar det dåligt med bin, så även i år.

    u väntar jag med spänning på att Chilin ska blomma.

    Kram Mi

    SvaraRadera
  22. En hälsning från mig som äntligen landat tillbaka här i Blogglandia :) Kram. Tali

    SvaraRadera
  23. Hur gick det till?? Persikor i Sverige? De ser sååå goda ut. GRATTIS!! Kram Maria

    SvaraRadera
  24. Så härligt,nu har du fått lön för ditt arbete.
    Kram Agneta

    SvaraRadera