16 juli 2019

BESÖK HUVUDSTADEN

Hej!

Jag, min man och vår son med familj har semestrat några dagar i vår vackra huvudstad. Första dagen gjorde vi ett efterlängtat besök på Zetas.Jag har länge väntat på att få komma till Zetas och förväntningarna var höga, -skulle allt vara så underbart som jag hade tänkt mig.
Nej, jag blev inte besviken den var en helt fantastik anläggning som ni nog alla vet som varit där.
Vid entrén möttes vi av en trädgårdsbutik inbäddad i vacker natur med stora träd där koltrastar och andra fåglar spelade medan man gick runt och tittade på växter. Detta var mycket annorlunda och rofyllt mot dagens stora trädgårdsvaruhus.Vi åt också en god lunch och njöt av stillheten. 
Det fanns mycket att bese bl.a. den här perukbusken som var ljuvlig med sina blommor.


Jag kunde inte handla så mycket även om det var svårt att låta bli, för vi skulle ju övernatta på hotell och vara borta några dagar, men en liten växt fick följa med hem till Stenlycka, en Rysk Marton.
  


Sedan fortsatte våra dagar med bl.a besök på Drottningholm och på Operan, där för att lyssna på en sommarföreställning.


Vi lade märke till några vackra blomlådor utanför  Operakällaren och vi fick en känsla av att Victoria Skoglund, Zetas hade en finger med i dessa vackra lådor. 


Dagarna gick fort när man har trevligt och är tillsammans med sina kära. Och snart var det dags att säga "hej då" till Stockholm för den här gången.


På hemvägen gjorde vi en liten avstickare till Söderköping där vi åt en sen lunch innan vi fortsatte resan hemåt.

Fotot är från bron där Madicken promenerade i filmen med samma namn.Kram Raina

2 kommentarer:

 1. Många år sen jag var på Zetas nu men det ser lika underbart ut! Vilken oas!
  Önskar dig en skön sommar :)
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. oj, hugaligen så vackert! Vill åka dit!Tänk att det finns så mycket vackert att skåda på nära håll, vi ser inte rosen bredvid vår trappa men om någon anna uppmärksammar då kanske vi får upp ögonen eller hur!
  Kramkram
  tanten

  SvaraRadera